KONAČNO SE OGLASIO Provokator Džaka otvorio dušu posle poraza od Srbije

18:43 | 16-10-2024

Fudbal 0

Bio je iskren

Granit Džaka

Kapiten fudbalske reprezentacije Švajcarske Granit Džaka priznao je da ga je veoma pogodio poraz od Srbije.

Vezista Bajera iz Leverkuzena je govorio za švajcarski RTS o svojim osećanjima nakon utakmice u Leskovcu, a uoči meča sa Danskom, koji je završen nerešenim rezultatom 2:2.

- Biću iskren sa vama, nisam mogao da spavam do osam ujutru - rekao je Džaka, pokušavajući da objasni šta se to dešava sa reprezentacijom Švajcarske u Ligi nacija, zbog čega više ne liči na ekipu koja je redovno pravila dobre rezultate.

- Bila je to veoma emotivna utakmica, u svakom slučaju ja uvek imam i problema da zaspim posle utakmice, posebno ako je poraz u pitanju... Ja sam inače vrlo samokritičan, gledam šta sam to uradio dobro, šta nisam - dodao je Džaka, priznajući da je čak i sam analizirao meč protiv Srbije.

Švajcarska ima minimalne šanse za nastavak takmičenja u Ligi nacija, s obzirom na to da ima samo jedan bod, dok sa druge strane Srbija ima četiri, Danska sedam, a Španija je lider grupe sa deset.

Ipak, zbog visoke pozicije na FIFA rang listi, Švajcarska će se naći u prvom šeširu za žreb kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading