ON JE BRUTALNO "UGASIO" BORCA IZ LAŽNE DRŽAVE Moćne reči Nikole Todorovića za "Sport.alo": Moj zadatak je bio da pokažem kakvi su Srbi

12:50 | 26-02-2024

Ostali sportovi 0

Uvek jako i do kraja za Srbiju i našu zastavu! Naš kik bokser Nikola Todorović upisao je veliku pobedu u meču koji je bio sve samo ne običan

Nikola Todorović
Printscreen

On je slavio nokautom u borbi protiv Edona Agušija na "Senshi" eventu. Rival je izašao na meč pod zastavom lažne države Kosovo, ali...  Srbin je imao spreman odgovor. Sportski, i onako kako najviše boli - u ringu!

Praćen pesmom "Dogodine u Prizrenu", naš borac je izašao na borbu i "ugasio" rivala.

- Кada mi je organizacija ponudila Edona Agušija za protivnika razmišljao sam da li bih uopšte treba da radim meč sa nekim ko predstvlja lažnu državu Кosovo, a koji je do tada uvek predstavljao Albaniju i Švajcarsku - poručio je Nikola za "sport.alo".

BRUTALNIM NOKAUTOM NA PROVOKACIJE Izašao je pred Srbina sa zastavom tzv. Kosova, a onda je ostao "bez glave" (VIDEO)

Nastavio je u istom ritmu.

- Odlučio sam da prihvatim sav pritiska iako sam znao da u ovom slučaju ovde neće biti reči samo o sportu već o nečemu višem.

Pred sam meč je ostao poptuno miran.

- Zapravo nisam bio ni isprovociran niti sam imao bilo kakav vid mržnje prema svom protivniku. Šta god radili ne smemo se voditi mržnjom. Ali svakako da je moj zadatak bio da reprezentujem srpsku zastavu i da pokažem ko su Srbi i kakvi su ratnici. 

Borba nije bila laka.

- Moram priznati da je Aguši bio dosta čvrst, primio je dosta štete i nije odustajao, ali udarac kolenom u trećoj rundi ipak, nije mogao da izdrži. Posle meča ničemu drugom nije bilo mesto već da se pruži ruka i ukaže osnovno poštovanje.

Todorović nastavlja sa pripremama za nove velike izazove koji ga očekuju.

- Što se dalje karijere tiče, pripreme se nastavljaju, pa se već u aprilu očekuje nastup na istoj organizaciji, dok pročetkom leta očekujem novu ponudu on najjače svetske organizacije "Glori". A za dalje ćemo videti - poručio je sjajni borac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading