HOLANĐANI, DA LI VAM JE TADIĆ I SADA KRIV? Mrzeli ga, kinjili, terali, a kada je otišao - KOLAPS, jednom čoveku ZABRANITI da komentariše fudbal

17:35 | 08-04-2024

Sportski pogled 0

Prisetimo se sramnog odnosa prema kapitenu srpske reprezentacije.

tadic
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Iako je jedan od najzaslužnijih za neverovatne uspehe Ajaksa u prethodnim godinama, mnogi su se drznuli da se konstantno obrušavaju na Dušana Tadića, smatrajući ga jedinim krivcem za slabija izdanja najvećeg holandskog kluba.

Napomena: Njihove konstatacije nemaju veze sa istinom.

VOJVODINA NE ODUSTAJE OD TADIĆA Mandarić uveren da će vratiti kapitena Srbije

Ako bismo morali nekoga da izdvojimo za skandalozne napade na srpskog fudbalera, onda bi to morao da bude Vesli Snajder. Ovaj nekadašnji reprezentativac Holandije nije propuštao priliku da udari na popularnog Duću, često ne birajući reči, misleći da nekome čini uslugu konstantnim kritikama.

- Tadić mora da se izbaci iz tima, sve se vrti oko Tadića, ako bih nabrajao razloge zašto se ne pobeđuje, Tadić će biti najviše spomenut, Tadić mora da igra svih 90 minuta, Tadićev agent ima veliku moć u Ajaksu...

Tadić, Tadić, Tadić, Tadić, Tadić... Prosto, skandalozni Snajder nije mogao da prestane da ga spominje, što ukazuje da je, bez ikakve sumnje, postojala određena opsesija kod nesrećnog Veslija u vezi sa našim Dušanom.

Nadamo se da je Holanđanin uživao slaveći Tadićev odlazak iz Amsterdama, pošto cele sezone nije bilo razloga za slavlje, s obzirom na to da se Ajaks raspada čitavim njenim tokom. I sve se to poklopilo baš sa prelaskom Srbina u Fenerbahče.

tadic EPA-EFE/ALEXANDRE DIMOU
 

Slučajno? Prosudite sami.

"Kopljanici" su u nedelju doživeli pravu katastrofu u Roterdamu, gde ih je u sklopu čuvenog "de klasikera" sa čak 6:0 ponizio najveći rival, Fejnord.

Da li je i za to kriv Dušan Tadić? Da li je Dušan Tadić kriv za to što je Ajaks umalo ostao bez plasmana u Evropu sledeće sezone i da li je Dušan Tadić kriv što se u jednom momentu sezone Ajaks našao u zoni ispadanja?! 

Naravno, Vesli Snajder se posle svega ućutao i ako ništa drugo, prestao je da izigrava klovna na holandskim televizijama, gde je često bio pozivan kao analitičar i stručni konsultant. 

Za kraj, citiraćemo navijače Ajaksa, koji nisu štedeli svog nekadašnjeg miljenika:

- Da budemo potpuno jasni - ova budala nije dobrodošla u naš klub! To smo mu otvoreno poručili pre tri godine, da je persona non grata u Ajaksu. I to ne važi za samo nekoliko patetičnih godina, koliko su potrajala njegova dva propala braka, nego zauvek. Vesli, ako je i jedan odsto glasina o tvom povratku u Ajaks tačno, ti si onda više od idiota. Ako je to tačno, ti si šizofrenik.

Standings provided by Sofascore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading