REČI KOJE TERAJU SUZE NA OČI Supruga Đorđa Balaševića objavila pismo koje je pevač pisao Siniši Mihajloviću: Šta da ti kažem, sine... (FOTO)

14:29 | 25-10-2024

Fudbal 0

Njihov ponovni susret desio se 2019. godine, a kasnije kada je Đorđe Balašević saznao da je Miha u bolnici, napisao mu je pismo koje na kraju, ipak, nije stiglo do legendarnog fudbalera.

Siniša Mihajlović

 

Velikani u svom poslu, Đorđe Balašević u muzici, a Siniša Mihajlović u fudbalu, nekada su bili sugrađani u Bačkoj Palanci. Naravno, nekoliko puta se desio susret njih dvojica na terenu, pa je sasvim jasno da su postali prijatelji.

Njihov ponovni susret desio se 2019. godine, a kasnije kada je Đorđe Balašević saznao da je Miha u bolnici, napisao mu je pismo koje na kraju, ipak, nije stiglo do legendarnog fudbalera.

Međutim, Đoletova supruga, Olivera, podelila je sadržaj pisma, kako ono ne bi bilo zaboravljeno.

- Šta da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla… I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo. Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu 'tvoju bolest', zato što sam znao da to ne može biti 'tvoja' bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više... A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige. Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao 'zaustavno vreme', ništa više. Đ - piše u poruci.

Siniša Mihajlović Printscreen/Instagram
 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading