LEGENDA BUGARSKOG FUDBALA OSULA PALJBU PO KRSTAJIĆU Neznalice neka smesta odu

12:32 | 16-10-2023

Fudbal 0

Mladen Krstajić se čini najodgovornijim za neuspeh Bugara

Dimitar Berbatov
EPA/VASSIL DONEV

Selekcija Bugarske nalazi se na poslednjem mestu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

ULTIMATUM BUGARA Krstajić ako ne pobedi Srbiju dobija otkaz?

Oni su u subotu poraženi na svom terenu od Litvanije 2:0. Legenda bugarskog fudbala Dimitar Berbatov koji je kandidat za predsednika FS Bugarske zatražio je promene u tamošnjem Savezu.

- Radimo već dve godine za dobrobit bugarskog fudbala, pokušavajći da uklonimo ovo zlo koje je zahvatilo bugarski fudbal, ove nekompetentne ljude koji vladaju našim fudbalom. Svi mi, zajedno, ujedinjeni, ne na rečima, već u delima, moramo da uradimo sve da ove neznalice napuste bugarski fudbal smesta - kaže Berbatov.

On je sa nekoliko igrača, među kojima je i Stilijan Petrov žestok kritičar stanja u FS Bugarske.

Berbatov je zatražio pomoć svih u fudbalskoj zajednici.

- Ako ne uradimo ništa i ostanemo neaktivni, rezultati će biti isti u klupskom i reprezentativnom fudbalu. Ovo što vidimo su rezultati odluka upravnika koji sada rukovode - kakve trenere dovode, koji metod koriste, koji smer razvoja daju našem fudbalu. Sada i godinama unazad rezultat je nula u smislu napretka - dodao je.

Istakao je za kraj da ga ljudi svakodnevno zovu i traže da uradi nešto, a nakon toga strast spadne posle samo nekoliko dana.

- Potreban nam je restart fudbala, nova strategija razvoja, katarza u svim aspektima sporta u Bugarskoj. Ovo je veoma važan i odgovoran posao i on počinje aktivnošću svih nas zajedno - zaključio je Berbatov.

On je u karijeri nastupao za Mančester junajted, Totenhem, Bajer Leverkuzen, Fulam, Monako, PAOK i Keralu.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading