JEDAN OD NAJSKROMNIJIH GOSTIJU Oglasio se direktor hotela u kojem je Hari Kejn ostavio 1,2 miliona evra

06:30 | 03-01-2024

Fudbal 0

Dominik Rajner, direktor hotela u centru Minhena u kojem je pola godine živeo Hari Kejn, otkrio je detalje boravka slavnog Engleza u ekskluzivnom smeštaju poručivši da spada među najskromnije goste ikada.

bundesliga
EPA-EFE/Anna Szilagyi

Od dolaska iz Totenhema u Bajern, Kejn je živeo u hotelskoj sobi. Reč je o luksuznom hotelu u centru Minhena u kojem je potrošio neverovatnih 1,22 miliona evra.

Najbolji strelac Engleske i Totenhema u istoriji nije želeo da kupi prvu kuću koju je video pa je nekoliko meseci živeo u hotelu, dok ne pronađe vilu koja odgovara njemu, supruzi i deci.

Englez je u decembru iselio iz hotela, a vila u koju je uselio nekada je pripadala francuskom Fudbaleru Lukasu Hernandezu, koji je napustio Bajern.

Direktor hotela u izjavi za Zidojče cajtung otkrio je brojne detalje iz Kejnovog života u njegovom hotelu.

Prvi put zimuje, ali na pesku

Pošto se oslobodio tokom zime zgusnutog rasporeda u engleskom fudbalu Kejn je prvi put u karijeri otputovao na neku egzotičnu destinaciju tokom zime, što je običaj kod njegovih kolega koji ne igraju u Engleskoj.

S oduševljenjem je otišao na odmor, a najavio je da će se našaliti s prijateljima u Engleskoj, koji će zimske praznike provesti na terenu.

Njegova supruga Kejt Kejn objavila je fotografije s plaže. Majka četvoro dece nije navela o kojoj se egzotičnoj destinaciji radi. Ipak, mediji u Engleskoj nagađaju da se radi o Bahamima.

„Moje ljubavi“, napisala je Kejt uz fotografiju Harija i troje dece, bez najmlađeg člana porodice, četiri meseca starog sina Henrija.

Inače, Kejnovi imaju dve kćerke Ivi (6) i Vivien (5) i sinove Luisa (2) i Henrija.

- On je definitivno bio jedan od najpopularnijih stalnih gostiju koje smo ikada imali. Na kraju je svakog kolegu pozdravio stiskom ruke i imenovao ga. Bio je jedan od najskromnijih gostiju ikada. Morali smo da radimo nešto posebno za njega samo kada su mu deca bila tu, poput postavljanja mesta za igranje - rekao je Rajner i detaljnije objasnio:

- Dopušteno mu je i ekskluzivno korištenje bazena na krovnoj terasi, ali Hari nije želeo ništa ekstravagantno za sebe. Kada smo mu pripremili veliku tortu Alijanc Arene od čokolade, vratio ju je sutradan u poslastičarnicu potpuno netaknutu. Verovatno nije želeo previše šećera - dodao je direktor hotela.

Inače, neverovatni Kejn već je postigao 21 gol uz pet asistencija na samo 16 nastupa u Bundesligi što je početak kakav niko nikada nije zabeležio u istoriji lige, odmah po dolasku. Jasno je sa kakvom će „zveri“ imati posao „orlovi“ na EURO 2024.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading