CIRKUS U SUPERLIGI Ugrožena regularnost: Napredak više nije domaćin u Humskoj!

11:35 | 31-07-2024

Fudbal 0

U fudbalskoj Superligi Srbije dešavaju se čudne stvari

Partizan - Napredak

Poslednja nelogičnost, koja dobrim delom narušava regularnost takmičenja, dogodila se vezano za domaćinstvo kruševačkog Napretka u Humskoj. 

Naime, poznato je da Kruševljani, kao i još dobar deo superligaša obnavljaju travnatu podlogu na svom stadionu, pa su morali da pronađu privremeni dom.

I pronašli su ga u Beogradu, u Humskoj, i pored činjenice da su u prvom kolu gostovali upravo Partizanu.

Postigli su Kruševljani pre meča protiv crno-belih dogovor sa upravom Partizana da svoje mečeve, do završetka radova na stadionu „Mladost“ u Kruševcu igraju baš u Humskoj, i to ne posle zamene domaćinstva.

Ali, odigrali su samo jedan meč na stadionu Partizana. Baš protiv Partizana! U tom, inače veoma uzbudljivom meču, crno-beli su slavili golom Mateuša Saldanje na asistenciju Bibarsa Natha u poslednjim trenucima susreta (1:0). Ne pamti se da je bilo više zbrke i pometnje u vezi sa domaćinstvima tolikog broja ekipa u elitnom rangu Superlige, nego što je to slučaj u ovoj sezoni.

NOVA LICA U HUMSKOJ Stigao Peruanac, čekaju se još dvojica

Posle svega, postavlja se pitanje - kako neko može da menja domaćinstva na svakih nedelju dana i tako dodatno da unosi pometnju u takmičenje čija se regularnost krši na ovako drastične načine. U ovom slučaju, Napredak je očigledno bio primoran da se naprasno iseli iz Humske, a sve zbog neuverljivog tumačenja jednog tvita koji je stigao sa nezvaničnog profila FK Napredak posle Partizanovog debakla sa kijevskim Dinamom (6:2), u kom je podrugljivo pisalo:

"Zna li se možda kako se završio drugi set sinoć"? Po tome, uvređeni crno-beli su naprasno odlučili da raskinu ugovor sa Napretkom!?

Prosto je neverovatno da se Partizanovo otkazivanje domaćinstva Napretku (nakon što su crno-beli iskoristili pogodnost da nominalno gostovanje Napretku odigraju baš u Humskoj) vezuje za jedan banalan primer sa društvenih mreža, ali je jasno da će posle svega ostale ekipe koje će igrati s Napretkom do kraja sezone biti u neravnopravnom položaju u odnosu na Partizan.

Napredak je sada izabrao Lazarevac, a Kruševljani će na stadionu Kolubare u okviru trećeg kola ugostiti IMT, u petak od 20 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 
 
Tagovi:

Komentari(0)

Loading