NAN POTVRDIO KONTAKTE SA PARTIZANOM "Zvali nekoliko puta, ali sam zadovoljan gde sam"

09:27 | 30-11-2023

Košarka 0

Amerikanac Kendrik Nan poslednje je pojačanje Panatinaikosa u ovoj sezoni

Kendrik Nan
EPA-EFE/PETE ANDREOU

Sjajni bek Panatinaikosa i bivši NBA igrač Kendrik Nan, često se tokom leta dovodio u vezu sa Partizanom protiv kojeg će nastupati večeras od 20:30 u Štark Areni sa "zelenima". Nan sada za "Mozzart sport" otkriva da je zaista bilo kontakta sa Partizanom.

-Glasine? Nisu to bile glasine, to je bila istina. Kontaktirao me je Partizan nekoliko puta tokom leta. Čak je jedan od mojih trenera u Majamiju pričao da bi trebalo da odem u Partizan, da je to odlična sredina za mene. Blizak je sa nekim iz kluba, ne mogu sada da se setim kim, ali baš se bio zalagao za Partizan. Odlučio sam drugačije i to je to. Zadovoljan sam gde sam.

Otkrio je i zbog čega je pre svih izabrao Panatinaikos, a razlog je trener Ergin Ataman.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Morao sam da sagledam sve aspekte. Procenio sam da je Panatinaikos bolja opcija za mene, pre svega zbog stila igre, trener Ataman daje veliku slobodu igračima. Nisam hteo da odem u neki klub koji već ima igrača koji su slični meni, tačnije slični mojim karakteristikama. U Panatinakosu je situacija u sastavu takva da sam procenio da mogu najviše da pomognem. Hteo sam odmah da se istaknem.

-Nisam dugo ovde, tek mesec dana, ali sam shvatio donekle moju ulogu, a to je da budem agresivan i u napadu i u odbrani. Da stvaram situacije na terenu koje donose pozitivne stvari i za mene, a pre svega za saigrače. Moram da kažem da se za sada snalazim, ide sve željenim tokom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading