PRETIO MI JE I UNOSIO SE U LICE Bjelica saslušan zbog napada u dečjoj igraonici

14:22 | 08-03-2024

Košarka 0

Košarkaš Nemanja Bjelica saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i pridružio se krivičnom gonjenju bivšeg fudbalera Nikole Petkovića koji je osumnjičen da ga je 03. februara napao u dečjoj igraonici u Begradu na vodi, saznaje Kurir

Nemanja Bjelica
ATA Images

Prema rečima izvora Kurira, oštećeni košarkaš je u tužilaštvu rekao da ostaje pri svemu što je ranije rekao u policiji, odmah posle napada.

- Bjelica je ispričao je da mu je Petković pretio, unosio mu se u lice, a onda uzeo makaze sa šanka - kaže Kurirov izvor i dodaje da je Bjelica, navodno, rekao da je u strahu zbog svega što mu se dogodilo tog dana u igraonici. 

On je, prema rečima njihovog izvora, objasnio i zbog čega je tada odlučio da ne reaguje i da ostane pribran.

- Nisam želeo da odregaujem kada je uzeo makaze, jer je dete bilo pored mene - rekao je košarkaš na saslušanju, ali nije želeo da govori o motivu napada na njega.

Bjelica je, da podsetimo, nakon napada u dečijoj igraonici 3. februara ove godine, slučaj prijavio policiji i tada je ispričao da je sedeo za stolom kada mu je prišao osumnjičeni.

Evo zašto je odloženo ispitivanje Nemanje Bjelice

- Počeo je da mu se unosi u lice, da ga vređa, i preti njemu, supruzi i deci. Između ostalog mu je rekao: "Iseliću te u Prigrevicu". Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici "da će da ga izbode" - pisali su ranije mediji. 

Bivši fudbaler Nikola Petković saslušan je u tužilaštvu posle napada u prisustvu branioca i on je tada izneo odbranu. Petković je tom prilikom negirao da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

- Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave - saopšteno je posle saslušanja Nikole Petkovića iz Prvog osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu.

Petković je, podsetimo, odlukom sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, posle saslušanja pušten na slobodu.

Ceo događaj su, kako smo pisali, snimile kamere na kojima se vidi kako Petković prilazi Bjelici, a potom mu se za pultom igraonice obraća sa makazama u rukama. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading