SVE JE OVAKO POČELO Otkriveni novi detalji napadaa na Bjelicu - bivši fudbaler još ranije pretio da će mu "odrati kožu"

08:10 | 19-03-2024

Košarka 0

Poznati su novi detalji sukoba Nemanje Bjelice i Nikole Petkovića...

Nemanja Bjelica
ATA Images

Ovaj sukob šokirao je sve... "Kurir" prenosi da je sve počelo krajem 2023. godine u jednom spa-centru. Navodno, Bjelica je tvrdio da mu je Petković "pretio da će on i njegovi ljudi iz crnogorskih klanova da ga oderu".

Nezvanično, Bjelica je na saslušanju u istrazi koju vodi Prvo osnovno javno tužilaštvu u Beogradu, rekao da se oseća ugroženo i pridružio se krivičnom gonjenju bivšeg fudbalera. 

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Nemanja Bjelica nije otkrivao motiv napada, ali je detaljno govorio šta se dogodilo 3. februara, kada mu je Petković prišao dok je sedeo u igraonici, dok je držao i makaze u jednom trenutnku.

Bivši fudbaler Nikola Petković, koji je posle isteka zadržavanja od 48 sati pušten da se brani sa slobode, na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu negirao je da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

- Nemanja i Mirjana Bjelica već neko vreme ne žive zajedno, nisu se još uvek razveli, ali je parnica u toku. Navodno, ona je u međuvremenu uplovila u vezu s bivšim fudbalerom Petkovićem, koji je uvrede i pretnje košarkašu u igraonici, u kojoj je bio s detetom koje ima iz braka s Mirjanom, zapravo izrekao zbog žene - otkrio je izvor "Kurira", dok se Nemanja Bjelica u javnosti nije oglašavao na ovu temu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading