"SREĆAN SAM ŠTO SE VRAĆAM" Luka Vildoza najavio, ponovo dolazi u Beograd

10:45 | 29-04-2024

Košarka 0

Ponovo na mestu uspeha.

insta
ATA Images

Argentinski košarkaš Luka Vildoza ponovo se vraća u Beograd gde će igrati dva utakmice u hali "Aleksandar Nikolić" protiv ekipe Makabija iz Tel Aviva koja je domaćin u glavnom gradu Srbije.

- Srećan sam što se vraćam u Beograd. Vežu me dobra sećanja na period koji sam proveo tamo i to što se vraćam znači da ću imati priliku da se sretnem sa brojnim prijateljima i ljudima koje dobro poznajem, porodicom moje devojke. Srećan sam, ali idem da branim boje Panatinaikosa u plej-ofu Evrolige - rekao je Vildoza, prenose grčki mediji.

Ne sumnja bivši košarkaš crveno-belih u pozitivan ishod gostovanja u Beogradu.

- Idemo da pobedimo. Znamo da će biti teško, jer igraju veoma dobro, posebno jer su upoznati sa našim stilom igre, ali dobili smo ih već i uvereni smo da ćemo dobiti naredne dve utakmice.

U dvorani “Aleksandar Nikolić”, u kojoj je proveo najveći deo prethodne sezone, atmosfera će biti daleko drugačija. “OAKA Arena” je bila krcata na startu doigravanja, dok se očekuje da Makabi dobije podršku oko 1.000 navijača iz Izraela.

- Biće to potpuno različita utakmica. U OAKA Areni smo imali navijače i bili su baš glasni. Sada će biti možda biti određeni broj ljudi na tribinama, ali neće biti isto. Uprkos tome, moramo da se motivišemo da odigramo normalnu utakmicu jer igramo plej-of Evrolige i to je velika stvar - zaključio je Luka Vildoza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading