"IGRAČ PARTIZANA TREBALO DA DOBIJE CRVENI KARTON" Čuveni sudija analizirao odluke Pavla Ilića, prokomentarisao je i Ndiajev gol

15:40 | 21-04-2024

Fudbal 2

Još jedno viđenje cele situacije.

tanjug
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Kao što je moglo da se očekuje, strasti se ne smiruju posle 173. večitog derbija odigranog u subotu. Mnogi smatraju da sudija Pavle Ilić nije dobro odradio posao. 

OTKRIVENO DA LI JE NDIAJE NAPRAVIO FAUL Ekspert za suđenje OCENIO odluku arbitra Ilića, zbog ovoga je Partizan primio gol

Zato nije čudno što se u srpskim medijima pojavljuju brojne analize u vezi sa odlukama spomenutog arbitra, a poslednja u nizu je izjava Miroslava Radomana, koji je za "Republiku" objasnio sledeće:

- Kazneni udarci - apsolutno ispravni! Drugi penal za Zvezdu, recimo, morao je da se sankcioniše direktnim crvenim kartonom za Antića. Prekršaj je bio previše grub, sa otvorenim stopalom, a to niko ne spominje - rekao je Radoman, pa dodao:

- Što se tiče drugog gola Zvezde, svi koji su igrali fudbal, a ja sam jedan od njih, znaju da je kontakt učinjen sa leđa uvek - kazna! Ovde imamo podmetanje Endiaja gde igrač odbrane Marković igra unazad i ne može da se kontroliše i da vidi protivničkog igrača. Igrač Partizana se sapleo na to postavljanje igrača Zvezde, a to nije građenje niti remplovanje, to je prekršaj - dodaje Radoman.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(2)

Loading
Milan

21.04.2024 17:37

Шта је овај гледао, није ми јасно ?!