PRIJEM U GRADSKOJ KUĆI Podrška Kragujevca fudbalerima Radničkog: Šumadija očekuje finale

06:00 | 23-04-2024

Fudbal 0

Ekipa trenera Feđe Dudića u sredu je domaćin Vojvodini, grad na Lepenici biće uz miljenike

Fudbaleri Radničkog Kragujevac
Alo!/Aleksandar Đorđević

 

Promociji Kragujevca, u aktuelnoj fudbalskoj sezoni, znatno je doprineo i superligaš Radnički 1923. Plasman u polufinale Kupa Srbije je, kako u gradu na Lepenici naglašavaju, istorijski uspeh fudbalskog miljenika.

Fudbaleri Radničkog Kragujevac Alo!/Aleksandar Đorđević
 

Zato su, kao znak pažnje i zahvalnosti, ali i kao podršku pred polufinalnu utakmicu s Vojvodinom, gradonačelnik Nikola Dašić i Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, organizovali prijem za fudbalere, stručni štab i rukovodstvo kluba.

- Radnički 1923 je već ušao u istoriju jer je postigao dosad najveći rezultat. Kragujevac će u polufinalu nacionalnog Kupa da podrži svoj Radnički - naglasio je Dašić.

Fudbaleri Radničkog Kragujevac Grad Kragujevac
 

On je pozvao Kragujevčane da dođu na „Čika Daču“ i pokažu fudbalerima koliko su važni svom gradu i klubu jer su doneli mnogo radosti ostvarivši najbolji rezultat u istoriji kragujevačkog fudbala.

- Pred nama je istorijska utakmica, pun stadion i veći motiv momcima ne treba da konačno zaigramo finale. S četvrtom pozicijom u Superligi imamo realne šanse za plasman u Evropu. Pred fudbalerima je još šest finala i desetak bodova koji nam garantuju istoriju izlazak u Evropu, što je neprocenjivo - rekao je Igor Konatar, generalni direktor Radničkog 1923.

Feđa Dudić Alo!/Aleksandar Đorđević
 

Ulaznice 400 i 500 dinara

U Kragujevcu je počela prodaja ulaznica za polufinalni meč s Vojvodinom. Na dan utakmice, od 10 do 13 sati, ljubitelji fudbala karte mogu da kupe na punktu kod kafane „Balkan“, a od 14 sati na blagajni ispred ulaza na južnu tribinu stadiona „Čika Dača“.

Feđa Dudić, trener koji je s kragujevačkim timom zapalio srpsku fudbalsku scenu kaže da bi, naravno, plasman u finale Kupa bio još veći uspeh:

- Zato ćemo dati sve od sebe da iz utakmice s Vojvodinom izađemo kao pobednici. Ne očekujemo lagan posao jer znamo o kakvoj je ekipi reč. Kragujevac očekuje spektakl i znamo da će Kragujevac taj dan da razmišlja samo o fudbalu.

Dudić se zahvalio na prijemu ocenivši da je to veliko poštovanje i podrška za sve što rade za klub i grad.

Komentari(0)

Loading