RUSIJA TUGUJE Direktor fudbalskog saveza poginuo u padu helikoptera

21:54 | 02-09-2024

Fudbal 0

Rusija je u nedelju dočekala veoma tragične vesti, a dan kasnije stigla je i potvrda informacije od koje su strepeli svi u Fudbalskom savezu Ruske Federacije.

fudbalska lopta

Naime, najpre je javljeno da nema preživelih u padu helikoptera na Kamčatki, ali nije bilo i potvrde da je među 19 putnika bio i Arsenije Zamjatkin, finansijski direktor Fudbalskog saveza Rusije.

Ruski mediji su javljali da se on nalazio sa suprugom Polinom na odmoru i prema izvorima lokalne štampe s njom je i krenuo u helikoptersku posetu jednom od vulkana.

- Očekujemo informacije od spastielja i molimo se za živote nestalih. Naše misli su uz bližnje Arsenija i Poline - poručili su u subotu u Službi za odnose sa javnošću Fudbalskog saveza Rusije.

Nažalost, spasitelji nisu pronašli nikog živog, pa je ruski Savez potvrdio u ponedeljak uveče da je među mrtvima i Zamjatkin.

Odmah se oglasio i predsednik FS Rusije, Aleksandar Djukov:

- Ruski fudbalski savez tuguje zajedno sa porodicama poginulih u ovoj tragediji. Arsenija ću pamtiti kao velikog profesionalca koji je voleo fudbal i trudio se da bude bolji. Savez će pružiti finansijsku podršku Arsenijevoj porodici i pokriti troškove organizacije sahrane - rekao je Djukov, a prenosi pres-služba organizacije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading