SVE JE SPREMNO ZA NOVI VEČITI DERBI

16:36 | 30-10-2023

Košarka 0

Evo šta nas očekuje u velikom derbiju 5. kola AdrmalBet ABA lige!

Admiral Bet
Promo

Svega četiri dana nakon večitog derbija u 5. kolu Evrolige, košarkaši Partizana će ponovo ugostiti igrače Crvene zvezde u novom izdanju večitog derbija, drugom ove sezone, prvom u AdmiralBet ABA ligi. Duel je na programu od 20 časova, a prvi okršaj ovih ekipa nas je zatrpao lavinom emocija i uzbuđenja.

Crno-beli su sjajno otvorili utakmicu, dostigli dvocifrenu prednost vrlo brzo, ali su se Sferopulosovi igrači rezultatski vratili u meč i izborili egal do poluvremena. Treća četvrtina je u potpunosti pripala Crveno-belima, koji su slavili sa 23:11, ali se u poslednjoj deonici pitao samo Aleksa Avramović, postigavši 12 od svojih 14 poena u poslednjih 4 minuta meča. Sigurno je da će obe ekipe uraditi sve što je u njohovim mogućnostima kako bi obezbedile trijumf na ovom susretu, a interesantno je da se svega 45 minuta pre večitog derbija igra i derbi večitih neprijatelja u kojem Olimpijakos dočekuje PAO.

Kladionica AdmiralBet je i za ovaj večiti derbi pripremila veliki broj specijala, a tokom cele sezone ljubitelje najbolje regionalne košarke očekuje 20% freebeta na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni/skokovi/asistencije na 5 ili više abaligaških igrača. Pored toga, uživaoce sportskog klađenja očekuje kvota 1.90 za poene svih igrača i ta ponuda je dostupna samo u AdmiralBetu, dok je za sve ljubitelje fantazija kladionica AdmiralBet kao generalni sponzor ABA lige izdvojila vredne nagrade za najbolje fantazi trenere iz regiona.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sve od navedenog je dostupno svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje najbolje košarke u regionu!

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading