ORLOVI U GLAVNIM ULOGAMA Petrušev i Marinković se radovali, Lučić tugovao

23:00 | 01-02-2024

Košarka 0

Naši košarkaši su imali zapažene uloge u utakmicama 25. kola Evrolige.

Filip Petrušev
EPA-EFE/Mariscal

Četiri utakmice Evrolige su bile na programu ove večeri u okviru 25. kola Evrolige, a naši igrači su imali i više nego zapažene uloge.

Krenućemo sa okršajem Bajerna i Olimpijakosa u kojem je slavio grčki tim (76:72), a gde su Filip Petrušev i Vladimir Lučić bili odlični.

Talentovani centar je postigao 14 poena, a efikasniji od njega je bio samo Tomas Vokap sa dva poena više. Sa druge strane je Vladimir Lučić stao na osam, dok je Elijas Haris ubacio poen više, a Serž Ibaka i Silven Fransisko sa 18 bili najefikasniji u redovima nemačke ekipe.

 

 

Odličan je bio i Vanja Marinković u pobedi njegove Baskonije na domaćem terenu protiv Makabi Tel Aviva - 92:82.

Reprezentativac Srbije je meč okončao sa 14 poena. Čima Moneke je imao brutalan dabl-dabl od po 15 poena i skokova, dok se Markus Hauard zaustavio na 26 poena.

U redovima Makabija je Vejd Boldvin ubacio 25 poena, Džoš Nibo i Hasijel Rivero su stali na po 12.

Valensija je rutinirala Albu sa 81:66 u sred Berlina, ali se Stefan Jović nije istakao poenterski, već asistencijama kojih je imao četiri.

Za kraj, Real Madrid je rutinski i prema očekivanjima nastavio da hara Evroligom i još jednom očitao lekciju rivalu. Na putu se ovog puta našao slabašni Asvel - 86:79.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading