SJAJAN POVRATAK MILICE MANDIĆ Srpkinja je šampionka Balkana

23:00 | 25-11-2023

Ostali sportovi 0

Srpska tekvondistkinja Milica Đuričić, devojački Mandić, nova je šampionka Balkana u kategoriji do 73 kilograma

Milica Mandić
Promo

Dvostruka olimpijska šampionka trijumfovala je u Sarajevu samo dva meseca posle porođaja i pokazala da je i dalje kadra da osvaja medalje i beleži vrhunske rezultate. 

Đuričić je i u polufinalu i u finalu savladala takmičarke iz Bosne i Hercegovine, prvo Doru Marušić, pa Aminu Hrvat i tako se popela na pobedničko postolje uz ovacije publike u Sarajevu.

-Srećna sam i zadovoljna sto sam se vratila na tatami. I posle porodjaja i pauze uspela da se vratim malo u formu i borim se na Balkanskom prvenstvu. Iako je bilo teško pripremati se i boriti se posle toliko vremena, tekvondo ce uvek biti moja prva ljubav i drago mi je da se današnji dan ovako završio, rekla je Srpkinja posle osvajanja medalje.

Istakla je zatim da je uživala u pripremnon delu sa mladjim generacijama. 

-Ulili su mi veru da ćemo biti još bolji nego što smo mi bili. Hvala najboljem treneru Galetu i celom timu na neizmernoj podršci koju imam godinama, zaključila je Đuričić. 

- Prošlo je dve i po godine od Tokija i ovo je prosto neverovatno da se za dva meseca toliko vratila u formu, kao da nije bila na pauzi", oduševljen je Miličin dugogodišnji trener Dragan Jović.

Istakao je da nije stvar uopšte u pobedama i da mnogo više znači to sa kojom je lakoćom taktički pristupila i izdržala ogroman pritisak koje njeni rezultati nose. 

 -Ovde je ona bila pravi šok. Niko nije očekivao da će je videti, radila je pod novim prezimenom Đuričić, pa neki nisu ni znali o kome se radi. Jako mi je drago što joj je ovo donelo zadovoljstvo koje joj je sigurno nedostajalo, zaključio je Jović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading