UŽAS U BEOGRADU Maskirani napadač upao u stan i pokušao da udavi devojku Marka Bojkovića

09:33 | 23-12-2023

Ostali sportovi 0

U jednom trenutku on je čak zgrabio za vrat pokušavajući da je udavi.

Marko Bojković

 

Maskirani napadač sinoć je upao u stan MMA borca Marka Bojkovića, dok je on bio na treningu i pokušao da udavi njegovu devojku, koja je na sreću ostala toliko prisebna i uspela da se odbrani, ali je ipak zadobila povrede zbog kojih je zbrinuta u Urgentnom centru u Beogradu.

Poznati MMA borac oglasio se na svom Instagramu i objasnio šta se desilo, a izneo je i svoje sumnje ko stoji iza ovog napda. 

Kako je Bojković objasnio sinoć oko 20 sati dok je on bio na treningu maskirani napadač je pokucao na vrata njegovog stana u kojem je u tom trentuku bila njegova devojka.

Bojkovićeva devojka je ne sluteći ništa otvorila vrata, a maskirani muškarac je skočio na nju i počeo da je udara. U jednom trenutku on je čak zgrabio za vrat pokušavajući da je udavi. Ipak devojka je ostala prisebna i uspela je da se odbrani i izgura napadača, a u tome su joj pomogli i psi koje MMA borac ima, a onda je zatvorila vrata i zaključala ih. 

Devojka Marka Bokovića je sa povredama primljena u Urgentni centar, a o svemu je obaveštena i policija koja je pokrenula istragu. 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading