GLOVO UVEO NOVU USLUGU ZA SVOJE KORISNIKE

16:15 | 06-02-2024

Ostali sportovi 0

Gladni ste igre? Pokrenite aplikaciju Glovo i ne prekidajte zabavu!

Admiral Bet
Promo

Od sada, pored poručivanja hrane iz omiljenih restorana, putem Glovo aplikacije možete naručiti i dopunu za AdmiralBet online nalog. Ono što je bitno naglasiti je da za uplatu depozita na AdmiralBet nalog nije potrebno čekati dostavu, kao što je to slučaj sa hranom, pa ne postoji ni naknada za dostavljača, već se sredstva momentalno prebacuju na nalog igrača, potpuno besplatno i bez provizije.

Proces dopune naloga je veoma jednostavan. Sve što je potrebno da uradite kako bi dopunili AdmiralBet nalog je da izaberete iznos koji želite da uplatite, tako što birate neki od predefinisanih vaučera obeleženih posebnim kodom. Po odabiru vaučera se vrši plaćanje putem platne kartice, nakon čega ćete dobiti kod ili kodove odabranih vaučera. Dodeljeni kodovi se unose na sajtu AdmiralBet.rs ili AdmiralBet mobilnoj aplikaciji u okviru sekcije “Uplata>>Glovo uplata”, a sredstva će momentalno nakon toga biti na raspolaganju na nalogu igrača.

Ova usluga je dostupna svim igračima sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i sjajnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao i celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite iznos koji želite da uplatite na svoj nalog, unesite poslati kod i nastavite zabavu na AdmiralBet.rs!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading