SJAJAN REZULTAT Sanja i Hristofer šampioni Omladinske zlatne rukavice 2024.

14:43 | 12-02-2024

Ostali sportovi 0

Ima Srbija svetlu budućnost u "plemenitom sportu".

Bokserski savez Srbije
BSS

“Kutija šibica” iznedrila je nove boks šampone! Takmičenje OPEN BALKAN za trofej “Omladinska zlatna rukavica” održano je u staroj hali u Kraljevu koja se od 9. do 11. februara 2024. i promovisalo nove mlade asove ringa.

Na smotri mladih snaga u popularnoj “Kutiji šibica” za naslov šampiona „Omladinske zlatne rukavice 2024“, kao i vredne bodove za rang listu Open Balkan borloi se 33 omladinki i omladinaca iz pet zemalja, čvrstih karika mladih reprezentacija i budućnost boksa u zemljama iz kojih dolaze.

Za najbolju bokserku proglašena je Sanja Mitić, najbolji bokser je Hristofer Dimitrov, najborbeniji par Ognjen Antić i Marko Jovanović. Za najboljeg tehničara proglašen je Hamza Rašljanin, najuspešniji stranac je Adrijan Rustemovski iz Severne Makedonije.

Svi finalni mečevi „Omladinske zlatne rukavice“ u organizaciji Grada Kraljeva I Bokserskog saverza Srbije kao i Open Balkana prenošeni su uživo na TV Arena Fight.

Srbiju na „Omladniskoj zlatnoj rukavici“ u Kraljevu predstavljaju: Nikola Maksimović  48kg, Elvis Fetahi 48kg, Admir Kamešničanin 57kg, Safet Memetović 60kg, Ognjen Antić 60kg, Marko Jovanović 60kg, Ivan Krivačević 63.5kg, Hristofer Dimitrov 63.5kg, Dimitrije Lukić 71kg, Lazar Radošević 71kg, Hamza Rašljanin 71kg, Vuk Vukajlović 75kg,  Strahinja Mitrović 75kg, Zinedin Papić 75kg, Mitar Radić 75kg, Ognjen Komarčević 80kg, Ognjen Vučićević 80kg, Nikolina Džida 50kg, Sanja Mitić 50kg, Nada Krivačević 52kg, Anđelija Kovčić 52kg.

Svi finalni mečevi „Omladinske zlatne rukavice“ u organizaciji Grada Kraljeva I Bokserskog saverza Srbije kao i Open Balkana prenošeni su uživo na TV Arena Fight. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading