GLEDAJU I NE VERUJU ŠTA VIDE: Đoković je brutalan, glavni je favorit za osvajanje titule

13:08 | 21-01-2024

Tenis 0

Pljušte pohvale na račun Novaka Đokovića posle dominantne predstave u osmini finala Australijan Opena.

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Fantastičnom igrom je Novak Đoković izborio plasman u četvrtfinale Australijan Opena. Oduševio je srpski as prikazanim tenisom planetu, a posebno Nika Kirjosa i Tima Henmana.

Australijanac i Britanac su sipali pohvale na račun najboljeg tenisera u istoriji i čini se da su se prosto utrkivali ko će bolje da opiše sve ono što Nole radi.

- Gledajte, mislim da je Novak odgovorio na sva pitanja. U prve dve runde se mučio, ali je sada glatko pobedio igrača kao što je Manarino. Za mene, Đoković je glavni favorit za osvajanje Australijan Open - rekao je Kirjos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Australijanac je takođe dodao da je Manarino imao najteži mogući test u svetu tenisa.

- Francuz uopšte nije igrao tako loše. Jasno je da je u prethodnim rundama imao nekoliko iscrpljujućih mečeva u pet setova, pritome ima i 36 godina, verujem da je bio umoran za najteži mogući test protiv Novaka - podvukao je Kirjos.

Novak Đoković Tanjug/Ap
 

 

Tim Henman je bio impresioniran nivoom tenisa koji je pružio Đoković u osmini finala.

- Bilo je brutalno, zar ne? U prvom gemu je Manarino imao neke prilike, da bi 13 gemova posle sedeo i pitao se kako je izgubio sve. Bio je to jako težak dan na poslu za njega - predočio je Henman.

Nekada četvrti teniser sveta je takođe saglasan sa Kirjosom da francuski teniser uopšte nije igrao loše, ali da je jednostavno Nole klasa (verovatno čak i dve) iznad.

- Manarino je igrao dobro. Nadigrao je Bena Šeltona u prethodnoj rundi. Ali se zaista vidi razlika u klasi kada je Đoković na vrhuncu igre - zaključio je Henman.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading