ISKRENO DO KOSKE Kecmanović otkrio kako je igrati protiv Alkaraza

12:48 | 22-01-2024

Tenis 0

Miomir Kecmanović imao je prilike da na Australijan openu odigra meč protiv Karlosa Alkaraza

Miomir Kecmanović
Tanjug/Ap

Kecmanović je pokazao zube Karlitosu, ali nije imao snage za jače.

- Mislim da sam igrao OK, da nije bilo toliko loše. Prva dva seta po brejk. Na prvom je bio nec, drugi isto bezveze izgubljen. Nije bilo da prvi set bukvalno poklonim, kao što mi se dešavalo u ovakvim prilikama. Pričao sam sa jednim što je komentarisao meč, igrao je fenomenalno treći set – ja sam imao 71 posto prvog servisa i šest neiznuđenih grešaka. Osećam telo od prethodnih mečeva, malo sam bio sporiji, nije to pomoglo. Zadovoljan sam kako je prošao turnir - rekao je Kecmanović.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bio sam nekoliko puta blizu brejk lopte, 15-30, 30-30. Stalno je bio agresivan, šetao me i ispogađao je kada je bilo najbitnije. Trudiću se da budem agresivniji sledeći put.

Otkrio je i kako je igrati protiv Alkaraza.

- Dosta te pritiska, ne dozvoljava ti vremena i prostora da ti nešto napraviš, odmah kažnjava nedovoljno dobru loptu, a na drugoj strani se i fantastično brani. Uvek traži još više od tebe, ako ne možeš da ispratiš, nema šta da tražiš. On, Nole, Siner i Medvedev su napravili razliku u odnosu na ostatak top 10 i nas ostalih, to se vidi - objasnio je Miomir.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading