NEMA PREDAJE, ALI... Viktor Troicki razočaran posle dva teška poraza

21:01 | 02-02-2024

Tenis 0

Razočaran sam, nije dobra situacija za nas da gubimo kod kuće sa 2:0, ali naučen sam da se ne predajem, rekao je selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki nakon prvog dana baraž meča za plasman na finalni turnir Dejvis kupa protiv Slovačke.

Viktor Troicki
EPA-EFE/Kai Foersterling


Miomir Kecmanović prvo je izgubio od Lukasa Klajna 7:6 (7:2) 6:2, a potom je Aleks Molčan savladao Dušana Lajovića 4:6, 6:2, 6:0.

- Voleo bih da imam opciju da mogu da menjam nešto za sutra, ali ovoga puta zaista, u takvoj smo situaciji da nemamo izbora. Eventualno, za dubl da, Ćaćić je siguran, ali videćemo da li će Miša ili Duci na teren sa njim - istakao je Troicki na konferenciji za medije.

Što se tiče singla, kao što sam rekao, loša je situacija kod svih singl igrača. Od svih singlaša koje imamo u zemlji, dvojica spremnih su danas igrala, nažalost, nije bilo dobro, nije bio njihov dan, podbacili su, dodao je Troicki.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Verujem da su mogli više, ali to je sport, to je tenis. Protivnici su takođe igrali sjajno. Razočaran sam, mislim da ovo nije rezultat koji smo smeli da dopustimo prvog dana - poručio je Troicki.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading