"KO JE GOAT? ĐOKOVIĆ NIJE" Šokantna izjava poznatog teniskog stručnjaka

09:41 | 22-04-2024

Tenis 0

Neverovatno...

metju
AP Photo/Daniel Cole

Teniski stručnjak Hose Igueras nedavno je dao svoje mišljenje o pitanju koje teniske legende zaslužuju titulu najboljeg svih vremena, poznate kao GOAT.

Sa 71 godinom i bogatom karijerom, tokom koje je trenirao velikane kao što su Pit Sampras, Džim Kurijer, Majkl Čeng i Rodžer Federer, Igueras je dao svoje viđenje u razgovoru za Mundo Deportivo.

"Ako gledate na to na moj način, teško je izostaviti Federera.  Ne samo što je igrao tenis u oba pravca, sa mreže i sa osnovne linije, već je to radio i sa velikom elegancijom. Međutim, kako da stavim Rafu na drugo mesto? Ako vidite njegovu evoluciju, tokom vremena, svake godine je postajao bolji igrač. Sve zavisi kako na to gledate", kaže Igueras.

app AP Photo/Daniel Cole
 

LUDNICA U MADRIDU Novak Đoković je jednim odgovorom bacio u trans navijače Reala

Kada se raspravlja o najboljem igraču svih vremena iz "velike trojke" - Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal - neizostavno se spominje prvi reket sveta, Novak Đoković.

"Kako da iz priče izostavite Đokovića? Isto je kao sa Rafom. Ako moram da igram na svoju kartu, ostaću uz Rodžera i Rafu. Tamo odakle dolazim više se ceni ljudski, od teniskog dela. Kada me vidi, Rafa odmah priđe i zagrli me, bilo da je to u Kini ili negde drugo", zaključio je Igueras. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading