RUNE PRETI ĐOKOVIĆU: Trenirao sam sa njim, pa znam...

12:24 | 07-07-2024

Tenis 0

Novaku će biti veoma teško.

app

Pobedom nad Aleksejom Popirinom, Novak Đoković se plasirao u osminu finala Vimbldona, gde ga čeka Danac Holger Rune.

Naredni protivnik srpskog tenisera je već dao izjavu za medije, pa je pred spomenuti meč otkrio kakva su mu očekivanja:

- Očekujem veliku borbu. Tako to biva uvek kada igrate protiv Novaka, On je jedan od najvećih takmičara svih vremena, jedan od najuspešnijih i ne očekujem ništa manje od najvišeg nivoa igre od njega. Znam da se podvrgao hirurškom zahvatu, trenirao sam sa njim prve nedelje i delimično ispratio njegove mečeve. Čini mi se da igra veoma dobro, sa visokim nivoom samopouzdanja. Moraću da igram najbolje što mogu da bih imao priliku da pobedim i nastojaću da tako i bude.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOLE OTKRIO POZADINU MISTERIOZNOG POTEZA Ona zauzima posebno mesto u Novakovom srcu: Đoković objasnio zašto je "svirao violinu" i oduševio sve

Rune je više puta na turniru nastupao na nepokrivenim terenima na Vimbldonu:

- Kao što sam rekao, nije mi bilo previše stalo na kom terenu ću igrati. Malo me je začudilo da sam zakazan ponovo za teren broj 18, ali, šta je, tu je. Pomereni smo na teren broj 1, gde je atmosfera slična Centralnom. To mi je prijalo, a ponajvše to što sam pobedio iako sam bio blizu poraza. Ipak nastavio sam da verujem, I zahtevaću da me zakažu ponovo za Teren 18 - šali se Holger.

Nastavio je:

- Naravno, očekujem nastup na Centralnom terenu. Novak je ovaj turnir osvajao sedam puta, pa se nadam da će to uticati na odluku organizatora. Ali ponavljam – nisam previše fokusiran na to, već na svoju igru i mentalne i fizičke aspekte koje želim da poboljšam. Gde god da se nalazim, tražiću priliku da napredujem i igram sve bolje.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading