STAMENIĆ OPREZAN PRED JAVOR "Da u dobrom raspoloženju krenemo put Lajpciga"

15:40 | 20-10-2023

Fudbal 0

"Neće biti ni malo lako, međutim bićemo maksimalno oprezni"

marko stamenić
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Nakon završene reprezentativne pauze, nastavlja se Superliga Srbije. Crvena zvezda sutra od 18:30 dočekuje Javor na svom terenu, a iz kluba su pozvali navijače u što većem broju na ovaj duel uz napomenu da će deca do 14 godina imati besplatan ulaz.

Očekivanja pred ovaj duel izneo je Marko Stamenić.

-Pridružio sam se ekipi nakon reprezentativnih obaveza i spreman sam za naporan period koji nas očekuje. Momci koji nisu bili deo nacionalnih selekcija su vredno radili tokom pauze, svakodnevno smo razgovarali i bili u kontaktu, a u to sam se uverio i po povratku na Marakanu. Nastavljamo takmičenje u prvenstvu, a zatim ćemo igrati na svaka tri dana, uz mečeve Lige šampiona. Neće biti ni malo lako, međutim bićemo maksimalno oprezni i sa jednim ciljem ćemo ulaziti u svaki meč, a to je pobeda. Već sutra igramo protiv Javora, biće to prava prilika da prikažemo dobru igru, kao što su to učinila Zvezdina deca u Kupu Srbije, a zatim da u dobrom raspoloženju krenemo put Lajpciga.

Osvrnuo se i na podršku koju navijači daju klubu.

-Radujem se svakoj sledećoj utakmici, a naročito kada igramo kod kuće. Navijači su sjajni, uvek su uz nas, a potvrda za to je i činjenica da su nakon Jang Bojsa, kada je stadion bio pun, došli i u Kragujevac kako bi nas podržali. Želimo da im se zahvalimo za posvećenost dobrim igrama i novim pobedama. Očekujemo ih u velikom broju već protiv Javora. Takođe, klub je organizovao sjajnu akciju i omogućio besplatan ulaz deci, nadam se da će mališani iskoristiti tu pogodnost i da ćemo ih videti na tribinama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading