PALA JE ODLUKA Junajted i Ten Hag šalju buntovnika na pozajmicu

11:23 | 23-10-2023

Fudbal 0

Odluka je pala...

Ten Hag ostaje u Junajtedu
EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbalski klub Mančester junajted poslaće u januaru naredne godine Džejdona Sanča na pozajmicu u neki drugi klub, pošto se nekadašnji engleski reprezentativac nije izvinio menadžeru Eriku ten Hagu, prenosi Dejli star.

Sančo je u avgustu izneo niz optužbi na račun Ten Haga, koji je potom odlučio da fudbalera odstrani iz prvog tima. Interesovanje za Sanča pokazali su klubovi iz Bundeslige, Serije A i turske Superlige.

Britanski mediji navode da čelnici Mančester junajteda žele da prodaju Sanča kako bi taj novac odmah uložili u angažovanje novog fudbalera. Međutim, klub sa Old traforda je spreman da Sanča pošalje na pozajmicu u kojoj bi Mančester junajteda plaćao deo njegovog ugovora.

Britanski mediji podsećaju da Sančo nema pravo da trenira sa prvim timom, ali ni da boravi u bilo kojoj klupskoj prostoriji sa članovima ekipe.

Sančo (23) je član Mančester junajteda od 2021. godine, a ove sezone je odigrao samo tri utakmice za klub sa Old traforda. On je za reprezentaciju Engleske nastupio na 23 meča i tri puta se upisao u listu strelaca, a poslednju utakmicu za nacionalni tim odigrao je 2021.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading