REMIZIRALI U ŠPANIJI TSC odigrao pripremnu utakmicu protiv mađarskog superligaša DTKV

22:20 | 24-01-2024

Fudbal 0

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole danas su odigrali kontrolnu utakmicu na pripremama u Španiji protiv mađarskog superligaša DVTK iz Diošđera. Duel je završen nerešeno, rezultatom 1:1

FK TSC
FK TSC

Šef stručnog štaba TSC Žarko Lazetić je naglasio da su uslovi za rad i trening, kao i tereni u Španiji izvanredni i zahvalio klubu što je ekipi to omogućio.

- Velika je obaveza i privilegija igrati na ovakvim terenima, a mislim da je ovaj na kome smo danas imali meč jedan od najboljih. U udarnom smo delu priprema, imali smo po dva treninga svakodnevno i sada ovu utakmicu. Igrači su pod naporom, ali navikli su već na to - rekao je Lazetić.

On je rekao da je ovo bila druga provera u pripremnom periodu i da za sada se ne želi da ocenjuje ekipu po rezultatu.

- Nismo razočarani što smo primili gol, iako smo pokušali da pobedimo. U odnosu na prethodni kontrolni meč zadovoljniji sam što se tiče defanzivnog aspekta, visokog presinga i intenziteta u kome smo igrali. Bila je ovo odlična provera u kojoj smo dobili priliku da vidimo sve igrače i zadovoljan sam stavom i načinom na koji smo igrali. Pravili smo puno šansi i mogli smo neku i bolje da iskoristimo, ali da je sve pod konac mi treneri ne bismo imali šta da radimo“, našalio se Lazetić i dodao:

- Sada imamo pune ruke posla i obaveza i velika je sreća što smo kao ekipa dugo zajedno i što ćemo moći da popravljamo detalje u igri, kako bi nam naredna polusezona bila još bolja od prethodne.

Lazetić je naglasio da od sutra TSC nastavlja sa po dva intenzivna treninga na kojima će se potruditi da isprave sve uočene greške i da se spreme za naredni meč u subotu, 27. januara, protiv ozbiljnog protivnika iz MLS lige, kanadskog Vankuvera.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading