(IPAK) NIŠTA OD PENZIJE Rastao se sa Čukaričkim, pa demantovao glasine o završetku karijere

13:42 | 03-04-2024

Fudbal 0

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i učesnik Mondijala u Brazilu 2014. godine želeo je da se oglasi tim povodom.

Ognjen Vranješ
Foto: ATA Images

 

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Vranješ, ipak, neće završiti karijeru kao što su mnogi pomislili nakon njegovog rastanka sa "brađanima".

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i učesnik Mondijala u Brazilu 2014. godine želeo je da se oglasi tim povodom.

– Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga – kazao je Ognjen Vranješ, koji je potom nastavio:

– Imam samo reči hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Evropu i da ostvari svoje ciljeve. Retko gde sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, verujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading