(IPAK) NIŠTA OD PENZIJE Rastao se sa Čukaričkim, pa demantovao glasine o završetku karijere

13:42 | 03-04-2024

Fudbal 0

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i učesnik Mondijala u Brazilu 2014. godine želeo je da se oglasi tim povodom.

Ognjen Vranješ

 

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Vranješ, ipak, neće završiti karijeru kao što su mnogi pomislili nakon njegovog rastanka sa "brađanima".

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i učesnik Mondijala u Brazilu 2014. godine želeo je da se oglasi tim povodom.

– Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga – kazao je Ognjen Vranješ, koji je potom nastavio:

– Imam samo reči hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Evropu i da ostvari svoje ciljeve. Retko gde sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, verujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading