ŠOK I NEVERICA U SOLUNU PAOK ostao bez Lige šampiona posle neviđene drame

22:44 | 13-08-2024

Fudbal 0

Neverovatna utakmica na "Tumbi"

FK PAOK

Fudbaleri PAOK-a nisu uspeli da se plasiraju u završnu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Grčki šampion je eliminisan od švedskog Malmea. U prvoj utakmici u Švedskoj je bilo 2:2, dok je revanš završen pobedom Malmea 4:3 posle produžetaka.

Viđena je prava drama u Solunu, a čak pet golova je postignuto u prvom poluvremenu. Malme je poveo golom Sebastijana Nanasija u desetom minutu. PAOK je samo 11 minuta kasnije uzvrato i stigao do izjednačenja golom Tajsona, da bi potpuni preokret usledio u 43. minutu fantastičnim golom Kulirakisa. 

Ipak, to nije bilo sve, pa su gosti poravnali rezultat samo dva minuta kasnije, kada je strelac ponovo bio Nanasi. Spektakularno poluvreme zaokružio je srpski reprezentativac Andrija Živković prelepim golom za vođstvo Grka od 3:2.

U nastavku se PAOK branio i čuvao prednost, ali nije uspeo da je sačuva do kraja i Malme je u šestom minutu nadoknade golom Zetestroma stigao do novog izjednačenja, pa su usledili produžeci.

U dodatnih pola sata gosti su preko Kristiansena stigli do preokreta i prolaska dalje i tako su srušili snove PAOK-a kada je reč o plasmanu u Ligu šampiona. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading