DRUGI PORAZ ZAREDOM Desetkovanu Zvezdu srušio voljeni reprezentativac Srbije, postoji i jedan problem

21:36 | 12-09-2024

Košarka 0

Bilo je izuzetno neizvesno, iako nije tako delovalo da će biti.

kkcz

Iako je ubedljivo gubila većim delom utakmice, Crvena zvezda je u Moskvi na početku VTB kupa uspela da se vrati i učini završnicu utakmice sa ekipom CSKA zanimljivom.

JOŠ JEDAN PROBLEM ZA ZVEZDU Crveno-beli otputovali oslabljeni u Rusiju, povreda sprečila važnog igrača da nastupi

Ipak, kada je bilo najvažnije, njeni igrači nisu pogađali šuteve, dok su sa druge strane pravili nepromišljene faulove i tako omogućili domaćinu da sačuva vođstvo i na kraju da pobedi sa 94:92.

Važno je da se spomene da trener Janis Sferopulos nije mogao da računa na nekoliko igrača: Miloša Teodosića, Rokasa Gedraitisa, Nemanju Nedovića i Džoela Bolomboja.

Generalni utisak koji su ostavili crveno-beli je broj primljenih i postignutih poena. Evidentno je da je problematična odbrana, koja bi moralo da se "narihta" pred početak sezone.

Najefikasniji u redovima Zvezde su bili Ajzea Kenan i Uroš Plavšić sa po 21 poenom. Ognjen Dobrić ih je pratio sa 12 poena. Sa druge strane se istakao Melo Trimbl sa 21 poenom, dok je Aleksa Avramović duel završio sa 16 poena, a pritom je i postigao pobedonosna slobodna bacanja za CSKA.

Ovo je bio drugi uzastopni poraz Zvezde tokom pripremnog perioda, pošto je pre nekoliko dana u Pireju izgubila od Olimpijakosa.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading