TRI SJAJNA IGRAČA, SEDAM KOŠEVA ZAJEDNO Legendarni hrvatski stručnjak o porazu Zvezde protiv Barselone posle prave drame

17:05 | 19-10-2024

Košarka 0

Košarkaški stručnjak Aco Petrović prokomentarisao je igru Crvene zvezde protiv Barselone

Aco Petrović

Crveno-beli su u 4. kolu upisali prvi poraz u Evroligi, jer je Barsa posle produžetka odnela pobedu iz Beograda (98:94). 

Dan posle utakmice legenda hrvatske košarke Aleksandar Aco Petrović, aktuelni selektor reprezentacije Brazila, izneo je kratku analizu meča Crvena zvezda - Barselona na kojem je za pobednike briljirao Kevin Panter, a sjajan meč, posle kraće pauze, odigrao je i plej crveno-belih Jago dos Santos. 

OVO JE RELIGIJA, MAJKO MILA Španski komentatori očarani atmosferom koju su napravile "delije" protiv Barselone (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ono što je tokom sezone ogromna prednost u okviru jedne utakmice pretvara se u otežavajuću okolnost. Imati u postavi tri sjajna igrača (Kenan, Nedović, Teodosić) na istoj poziciji, dovodi do toga da ni jedan od njih ne uhvati kvalitetan ritam - sedam koševa zajedno - napisao je na svom nalogu X Petrović i dodao:

- Pa, Teodosić je svoje minute igrao u paru sa Jagom ili Miler-Mekintajerom. 

Sada Zvezdu očekuje teško gostovanje u Podgorici protiv ekipe Budućnosti (ponedeljak, 21. oktobra, 19 sati) u ABA ligi, pa onda još teže u Madridu protiv Reala u Evroligi (četvrtak, 24. oktobar, 20.45). 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading