MVP TITULA IDE U PANČEVO Džeremaja Devenport najbolji u prošlom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije

17:10 | 21-10-2024

Košarka 0

Nakon odigranog trećeg kola AdmiraBet Košarkaške lige Srbije, titula MVP igrača seli se iz Sombora u Pančevo

Džeremaja Devenport

Najkorisniji igrač proteklog vikenda u domaćem šampionatu bio je Džeremaja Devenport sa valorizacijom od 35 indexnih poena.

Krilo Tamiša je protiv BB Radničkog odigrao 30 minuta i za to vreme u svoju statistiku upisao 32 poena, sedam skokova i dve asistencije.

Da mu titula MVP-a prija, to je sigurno, ali Amerikanac sa trenutnim prebivalištem u Pančevu, u izjavi za naš zvanični sajt više je pričao o ekipi, nego o svom ličnom učinku.

 - Iza nas je teška utakmica, koju je obeležila timska borba. Kao ekipa smo odigrali mudro, jer su na kraju meča treneri donosili dobre odluke i postavili igru koja je bila recept za treću uzastopnu pobedu u nizu", priča Devenport i dodaje:

- Sjajno smo otvorili sezonu i želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima i da još više napredujemo. Ipak, moramo biti svesni da će biti mnogo uspona i padova, ali to je deo igre. KLS je sjajna liga, sa odličnim i talentovanim igračima i trenerima. Meni deluje da će iz kola u kolo, iz godine u godinu nivo igre i kvaliteta rasti i da će biti sve više sjajnih igrača koji će se isticati na terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading