PETRUŠEV BEZ PROMAŠAJA Solidan debi srpskog reprezentativca, nedovoljno za pobedu protiv Bostona

08:03 | 09-10-2023

Košarka 0

Ekipa Filadelfija Seventisikstersa poražena je od Bostona 114:106 u utakmici pripremnog perioda koji je pre nekoliko dana počeo u najjačoj ligi na svetu

Filip Petrušev
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Filip Petrušev je u porazu Filadelfije Seventisiksers od Boston Seltiksa 114:106 postigao 6 poena (3/3 iz igre) uz 3 skoka i 2 asistencije, za oko dvanaest minuta na parketu.

Tajris Meksi je bio predvodnik ekipe sa 24 poena i po 4 uhvaćene i podeljene lopte, dok je na drugoj strani Pejton Pričard postigao 26.

Za Sikserse nisu nastupili Džoel Embid i Džejms Harden, za razliku od rivala koji je u svojim redovima imao i Džejlena Brauna i Džejsona Tejtuma.

Tokom večeri odigrano je ukupno šest utakmica, a vredi pomenuti i debitanski nastup Saše Vezenkova za Sakramento u porazu od Toronta 112:99. Bugarin je ubacio 12 poena.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading