KAKAV BI TO SUPERTIM BIO Najbanalnija stvar na svetu je sprečila senzacionalan NBA trejd

09:22 | 29-02-2024

Košarka 0

To bi bila strašna ekipa.

Kris Pol, Lebron Džejms i Dvejn Vejd
EPA-EFE/JASON SZENES SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT

Čuveni NBA plejmejker, Kris Pol, nedavno je otkrio intrigantne detalje o propuštenoj prilici da postane deo supertima u Majamiju, gde bi delio parket sa Lebronom Džejmsom, Dvejnom Vejdom i Krisom Bošom.

Ova informacija je iznenadila mnoge ljubitelje košarke, s obzirom na to da je Hit u tom periodu osvojio dve uzastopne NBA titule.

Kris Paul, poznat i kao "CP3", je u jednom nedavnom podcastu delio anegdotu sa Dvejnom Vejdom, otkrivši da je propala mogućnost njegovog dolaska u Majami zbog - broja.

Naime, Dvejn Vejd nije bio voljan da se odrekne broja "trojke", a Kris Paul je nosio taj broj kao svoj zaštitni znak. Njih dvojica nisu mogla da postignu dogovor oko ovog detalja, što je dovelo do propuštene prilike za formiranje izuzetne ekipe.

Svi su znali za Polov blokirani trejd u Lejkerse, ali ne i za Majami.

"Sedeo sam u stanu, moj brat Si Džej je sedeo na kauču, pričali smo o odlasku u Majami, ko će imati loptu u rukama, kako će stvari da funkcionišu. Onda je Si Džej pitao ko će da nosi broj tri. Usledila je tišina", počeo je Pol.

Onda se Pol oglasio i rekao "Šta treba, da budem 'CP6'."

Svoje mišljenje je kasnije dao i Vejd.

"Ja kažem da zbog toga nije došlo do trejda. Pet Rajli nije 'povukao obarač', jer Kris nije hteo da uzme drugi broj", objasnio je Vejd.

DOKTOR KOŠARKE Jokić napravio totalnu pometnju, pokreće revoluciju i to u odbrani (VIDEO)

"Dugo smo pričali o timu, kako će sve da izgleda, šta će se dešavati i onda me je pitao za broj, pa sam odgovorio, nek on vidi koji će broj on da nosi", pojasnio je Kris.

Vejd se setio kasnije još nekih detalja.

"Sećam se kada smo razgovarali baš na temu broja i rekao sam mu 'Brate, o čemu pričaš, uzmi drugi broj'. I sve je propalo zbog broja".

Pol mu je rekao da je "bio spreman da žrtvuje sve, osim svog broja", ali je Dvejn imao spreman odgovor.

"Žrtvovao sam broj kontakata sa loptom, da ne dobijam mnogo članaka od medija i da ne dobijem najviše novca, ali broj ne dam", završio je Vejd.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading