POKUŠEVSKI U EKSTAZI: Imao sam ponude iz Amerike, ali mi je Partizan - san

20:13 | 20-08-2024

Košarka 0

Prve impresije novog igrača Partizana.

Aleksej Pokuševski

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski rekao je da je san svakog igrača koji navija za Partizan da dođe u klub i istakao da se raduje saradnji sa trenerom Željkom Obradovićem.

- San svakog igrača koji navija za Partizan je da dođe ovde i mislim da će ovo biti jedna od većih stvari u mojoj karijeri, šta god posle ovoga budem uradio i ostvario i jedva čekam da krenemo - rekao je 22-godišnji Pokuševski za Tanjug pre prvog treninga ekipe za novu sezonu.

Bivši košarkaš Olimpijakosa, Oklahome i Šarlota je pre okupljanja novog tima Partizana poznavao samo kapitena Vanju Marinkovića sa reprezentativnih akcija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Marinković je jedini momak koga znam ovde, jedva čekam da se upoznam sa ostalim momcima. Vanja je kapiten, bio je i najmlađi kapiten u istoriji Partizana, ima mnogo iskustva i sigurno može mnogo da se nauči od njega - dodao je Pokuševski.

Prethodne četiri godine krilni košarkaš je proveo u Sjedinjenim Američkim Državama i svestan je da će mu biti potrebno malo vremena da se navikne ponovo na evropsku košarku. Objasnio je Pokuševski na kraju i kako je došlo do toga da dođe u Partizan.

- Bilo je nekih ponuda iz Amerike, ali neću da širim priču o tome. U trenutku gde se ja sad nalazim u mojim godinama i mojoj karijeri mislim da mi je najbitnije da dobijem dobar trening i dobrog trenera koji će da prepozna šta ja mogu na terenu i da iskoristim svaki minut i da se izborim za što bolju poziciju u timu. Meni je glavni motiv Partizan i trener Obradović i njegova vizija mene kao igrača - zaključio je Pokuševski.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading