ŠAMPION SE UNERVOZIO Konor Mekgregor želi povratak u ring

06:00 | 26-12-2023

Ostali sportovi 0

Irska MMA zvezda Konor Mekregor polako se sprema za veliki povratak u UFC. Međutim, i dalje nije poznato kada će bivši prvak imati novu borbu. Spominjano je da bi posle velike pauze u ring mogao krajem ove godine, spominjan je i mart sledeće, ali tačnih informacija još nema. I zbog toga je Irac ljut.

Konor Mekgregor
EPA/Christian Bruna

Konor nije imao meč od jula 2021. godine, kada je slomio nogu protiv Dastina Poarijea. Očekivalo se da će povratak u ring potrajati, ali Mekregor već neko vreme trenira i nestrpljivo čeka povratak.

Dosadilo mu je čekati, što je potvrdio i izjavom koju je dao u glavom gradu Saudijske Arabije, Rijadu.

- Ljudi ovde u Saudijskoj Arabiji pričaju o meču između mene i Manija Pakjaoa, a UFC uopšte ne priča. Dajte mi nešto. Razumijete li me? Trebao sam da se vratin u martu 2024. godine, a jedno vreme se spominjao čak i decembar ove godine - rekao je Mekregor, pa dodao:

- Ovako nikad nikog nisu tretirali. I to rade uprkos svim brojevima koje sam doneo u ovu igru. Prodajem više od svih ostalih boraca zajedno. Je li tako? Niko u istoriji ove igre nije tretiran ovako kako se sad odnose prema meni. Ako se zna što sve donosim, meni bi vrata trebala da budu širom otvorena. Ali ja čekam, čekam i čekam... Gubim strpljenje!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading