NESTVARNO Nina Radovanović iz bizarnog razloga ostala bez prilike za Pariz

15:57 | 08-03-2024

Ostali sportovi 0

Neverovatna situacija srpske bokserke.

Nina Radovanović
ATA Images

Neverovatno. Zaista ne postoji druga reč za opisati kako je naša bokserka Nina Radovanović ostala bez prilike da se bori za normu za Olimpijske igre u Parizu.

Naime, Radovanovićeva je zakasnila na zvanično merenje pred meč sa Hanan Naser iz Jordana u kategoriji do 50 kilograma. Zato je službenom odlukom diskvalifikovana.

Pokušala je naša bokserka da pojasni šta se sve i desilo.

- Nema dovoljno reči da opišem kako se osećam. Rasplakala sam se pred delegatom turnira, pošto mi je preneo da je merenje završeno i da su pravila jasna. Nismo obavešteni o promeni, a trebalo je. Stigli smo na vreme na mesto gde sam se merila pred moju prvu borbu. Tamo smo zatekli zatvorena vrata dvorane. Shvatili smo da nešto nije u redu. Odmah smo pozvali naše prijatelje iz italijanske reprezentacije, koji su nam rekli da je merenje u jednom od hotela, a ne u takmičarskoj dvorani, gde sam pre neki dan obavila merenje - rekla je ona za Sport klub.

I njen suprug i trener Darko Radovanović je dao viđenje čitavog nesporazuma.

- Uključili smo GPS navigaciju i shvatili da je taj hotel udaljen 22 kilometra od takmičarske dvorane. Odmah smo se našim automobilom uputili tamo, nažalost, stigli smo dva minuta posle isteka zvaničnog perioda za merenje takmičara.

Inače je takmičenje na Tajlandu bilo poslednje za borce da izbore vizu za Pariz, a Radovanovićeva je na nestvaran način ostala bez te prilike...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading