RIJALITI MUNDIJAL Najpoznatija starleta diže rejting sokeru, od njenih fotki raste pritisak!

06:30 | 06-02-2024

Šoutajm 0

Čelnik FIFA Infantino pozvao lepoticu iz El-Eja da bude gost na Svetskom prvenstvu 2026, ona naravno prihvatila

Kim Kardašijan
AP/Vianney Le Caer

 

Otvaranje Mundijala 2026. biće na „Asteki“ u Meksiko Sitiju (11. jun), finale na „Metlajfu“ u Nju Džersiju (19. jul), a prvi meč jedan od tri domaćina šampionata Amerika odigraće na „Sofiju“ u Los Anđelesu (12. jun).

„Sofi“ stadion AP/Marcio Jose Sanchez
 

Prvi meč Sjedinjenih Američkih Država

12. jun
„Sofi“ (Los Anđeles)
Kapacitet: 70.240

Ovu poslednju informaciju svetu je dala Kim Kardašijan u emisiji „Foks sporta“ o rasporedu mečeva na narednom SP.

Mada priznaje da ne prati (ovaj naš) fudbal - što i ne čudi u zemlji gde su košarka, američki fudbal, hokej, bejzbol neuporedivo popularniji od (njihovog) sokera - najpoznatija starleta je, eto, dodala malo spektakla.

Stadion „Asteka“ EPA/Carlos Ramírez
 

Otvaranje Svetskog prvenstva

11. jun

„Asteka“ (Meksiko Siti)
Kapacitet: 87.532

Uključenjem iz Los Anđelesa, uz voditelja, Kim i njen sin Sejnt su otkrili da će „jenkiji“ startovati u domu Remsa i Čardžersa (NFL klubovi) i dodali da će u drugom kolu igrati u Sijetlu, da bi se potom vratili u El-Ej.

Biću najsramnija mama

U istoj emisiji najpoznatija iz klana Kardašijan je najavila da će biti „najsramnija fudbalska mama na planeti“. Svojevremeno je, naime, poljubila sina pred njegovim drugovima u školi fudbala, pa ju je on tako nazvao. Sejnt je sad rekao da bi voleo da igra na SP 2030, na šta je Kim dodala:
„Biću najsramnija fudbalska mama na planeti. Zabeleži moje reči.“

Predsednik FIFA Đani Infantino je, zapravo, najavio saradnju s 43-godišnjom Amerikankom jermenskog porekla. Pokazao je snimak privatne prepiske sa ženom koja ima 364 miliona pratilaca na Instagramu.

„Zdravo, Kim! Znam da si uživala na nekim utakmicama i voleli bismo da dođeš na Svetsko prvenstvo 2026!“, pisao joj je Švajcarac, na šta je Kardašijanka odgovorila:

„Biće sjajno, biću tamo!“

Stadion „Metlajf“ AP/Seth Wenig
 

Finalna utakmica

19. jul
„Metlajf“ (Nju Džersi)
Kapacitet: 82.500

Četvrtfinala će se održati u Los Anđelesu, Kanzas Sitiju, Bostonu i Majamiju, polufinala u Dalasu i Atlanti, a meč za treće mesto u Majamiju. Ako to danas, pored Kim Kardašijan, nekog uopšte zanima...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading