"TRENUTNO GLEDAMO NAJBOLJE IZDANJE NOVAKA IKADA" Španac otkrio u kom trenutku se u Đokoviću probudila zver

06:00 | 14-11-2023

Tenis 0

"I sada vidim da ga čak i igrači i publika više cene nego pre, jer je autentičan, prirodan, on je svoj, i ne pokušava da ide sa masom"

Novak Đoković
EPA

Penzionisani španski teniser, a sada analitičar Aleks Koreča analizirao je trenutne igre Novaa Đokovića, te smatra da je za njegovu sjajnu formu u ovim godinama zaslužan skandal iz Melburbna 2022. godine. đoković, kako kaže, uigra bolje nego ikada.

ALKARAZ U STILU NOVAKA Pogledajte neverovatan poen Španca protiv Zvereva (VIDEO)

-Mislim da ga je ono što mu se dogodilo u Australiji navelo na dugo introspektivno putovanje. Zaronio je u sebe i shvatio ko je. I samo je duboko uronio u svoju dušu, telo, um. Od tada je sve bolje razumeo i nosio se sa tim. Zna ljude spolja bolje, šta misle o njemu. Čak i ostale tenisere, one koji su bili malo više na njegovoj strani, i one koji nisu. Tako da mislim da je probudio zver u sebi koju je imao, i sada mnogo bolje kontroliše sve svoje emocije nego pre.

Novak Đoković je poznat kao neko ko često ulazi u klinč sa publikom, a, dopadali se njegovi principi nekome ili ne, to ga čini autentičnim i nije se stopio sa masom, kaže Koreč.

-I sada vidim da ga čak i igrači i publika više cene nego pre, jer je autentičan, prirodan, on je svoj, i ne pokušava da ide sa masom, govoreći stvari da bi usrećio sve. Otišao je sa svojim principima. Možda vam se dopadaju ili ne, ali on je definitivno neko ko će se boriti za ono za šta smatra da treba da se bori. I to radi sa asocijacijom koju stvara za igrače [PTPA], načinom na koji se ponaša na terenu.

Iako je u ovim godina,a smatra da gledamo najbolje izadnje Novaka Đokovića ikada.

-Mislim da verovatno vidimo najbolju verziju Novaka Đokovića uopšte. Naravno, možda se malo razlikuje od pre pet do deset godina. Ali u celini, mislim da smo verovatno videli najbolje izdanje Novaka u celoj istoriji.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading