ŠOK U SVETU TENISA Sramotan potez poznate teniserke ostavio sve bez teksta (VIDEO)

23:45 | 16-02-2024

Tenis 0

Neverovatno...

Ostapenko i Azarenka
Screenshot Twitter

Letonska teniserka Jelena Ostapenko i beloruska teniserka Viktorija Azarenka i dalje neguju očiglednu netrpeljivost, što se još jednom potvrdilo nakon njihovog poslednjeg susreta, praćenog neobičnim "rukovanjem" koje je jasno pokazalo neslaganje između njih.

Azarenka je ostvarila još jednu pobedu nad Ostapenko, ovog puta u osmini finala WTA turnira u Dohi. Popularna Vika je dominirala na terenu, osvojivši meč rezultatom 2:0, po setovima 6:0, 6:3.

Već je bilo poznato da između Ostapenko i Azarenke postoje tenzije, ali sada se njihovo "rukovanje" nakon meča pretvorilo u jasnu gestikulaciju.

"JA ZVEZDA? NE, TO JE NOVAK" Izjava velikog Đokovićevog rivala oduševila sve

Umesto tradicionalnog rukovanja, Ostapenko je odbila tu gestu i umesto toga pružila reket, zadržavajući distancu, slično kao u periodu pandemije koronavirusa. Azarenka je samo pogledala Ostapenko i zatim se nasmejala, pozdravljajući se sa sudijom.

Ova situacija dodatno je naglašena preporukom letonske vlade da se izbegava fizički kontakt sa sportistima iz Rusije i Belorusije, ali je očigledno da je neslaganje između Ostapenko i Azarenke lične prirode.

Ove godine, Ostapenko ima impresivan skor od 14-0, osim kada se suočava s Azarenkom, koja je uspela da je pobedi po treći put.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading