MORAO SAM DA SKINEM RĐU Novak sve otkrio, evo zašto je bio toliko zabrinut

08:23 | 11-03-2024

Tenis 0

Novak Đoković je iskreno govorio posle prve pobede u Indijan Velsu...

Novak Đoković
EPA-EFE/RAY ACEVEDO

- Voleo bih da uzmem titulu, svakako, ali do nje je dug put. Znam da sam u stanju da proizvedem bolji tenis. Očigledno je da sam samokritičan i do neke tačke to je veoma važno jer vas stavlja u pravo mentalno stanje da želite da radite više i da se uključite u proces napredovanja na dnevnoj bazi. Ili da pokušavate da usavršavate svoju igru ispravljajući greške koje ste pravili u mečevima ili na treningu - kaže Novak.

On je dodao da će tokom pauze između mečeva u Kaliforniji nastaviti da trenira.

- To ću svakako da radim i nadam se da ću podizati igru na turniru koji se igra od 10 do 14 dana. To vam omogućava da imate treninge između mečeva, što vam daje prostor da radite na specifičnim stvarima u igri. Kako turnir bude odmicao, verujem da ću biti sve bolji i da ću imati sve više poverenja u sebe i svoje šanse na ovom turniru. Moram da idem korak po korak.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOLE JE FACA Đoković igrao tenis sa decom velike legende

Vukić je bio prilično nezgodan rival na početku.

- Bilo je važno. Da budem iskren, u pojedinim momentima sam bio i pomalo zabrinut, bili smo izjednačeni na početku trećeg seta, ali moram da mu čestitam, krajem drugog i početkom trećeg seta je servirao dobro i pogodio mnogo forhend vinera, tako da je zaslužio da budem u meču. Treba imati na umu da je potrebno vremena da skinete rđu - priznao je broj jedan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading