SKANDAL U SVETU TENISA Lepa Italijanka otpužena za pljačku vile u Firenci

20:26 | 20-05-2024

Tenis 0

Vlasnik je čak pisao njenom ocu tražeći obeštećenje.

Kamila Đorđi
AP/Asanka Brendon Ratnayake

 

Kako piše italijanska „Republika“, nekada 26. teniserka sveta Kamila Đorđi koja je u karijeri zaradila više od šest miliona evra, opljačkala je vilu u kojoj je provela šest meseci pre bega preko Bare. Tako je bar optužuje vlasnik.

- Kamila je sa porodicom pobegla ne plativši polugodišnju rentu. Takođe, ukrala je polovinu nameštaja uključujući persijske tepihe i antikvarni sto težak pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 hiljadu evra“, optužio je vlasnik vile iz okoline Firence 32-godišnju penzionisanu teniserku.

Vlasnik je čak pisao njenom ocu tražeći obeštećenje.

– Rekao mi je da to nisu mnogo vredne stvari. Ružan odnos prema osobi koja je pretrpela i finansijski i emotivan gubitak. Te stvari su deo mog života i moje majke. Pre nekoliko meseci su me komšije upozorile da su došli kamioni za utovar nameštaja a kada sam stigao nije bilo nikoga a kuća je bila poluprazna. Neke stvari su ostavili u bašti jer verovatno nisu mogli da ih utovare.

Nakon svega oglasio se njen advokat, ali ne i teniserka.

- Kraj njene karijere je zbog zamora od tenisa a ne zbog istrage. Bila joj je potrebna pauza da dobro razmisli o svom životu posle tenisa“, napisali su u zvaničnom saopštenju.“ Uskoro će se vratiti u Italiju da sve objasni. Iz vile je otišla zbog porodičnih problema. Kamila ne želi da izbegne odgovornost.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading