RAJSKO MESTO ĐOKOVIĆA U MARBELJI Zavirite u luksuznu vilu u vrednosti od 10 miliona dolara, Novak uživa u pravom bogatstvu (VIDEO)

17:10 | 15-07-2024

Tenis 0

Rajsko mesto gde Novak često odmara od obaveza na turnirima...

Marbelja

 

Novak Đoković je izgubio finale Vimbldona od Karlosa Alkaraza sa 3:0 u setovima (6:2, 6:2, 7:6). 

Španac je pružio daleko bolju partiju od Novaka koji se tek u trećem setu probudio, spasao tri vezane meč lopte na servis rivala, ali to je bilo sve od Đokovića. Španac je tako osvojio svoj drugi Vimbldon, pobedivši Noleta dve godine zaredom u finalu londonskog grend slema. 

Novaka sada očekuju Olimpijske igre u Parizu, gde je najavio napad na jednu od medalje, svi se nadamo da će to biti ona najsjajnija. 

OVAJ PUT JE PRETERAO Molio Novaka za intervju, a sada se na najgori mogući način podsmeva Đokoviću posle poraza

Sigurno je da će Đoković posle svih ovih napornih dešavanja odlučiti malo da predahne, a kao destinaciju uvek odabere Marbelju u Španiji gde ima luksuznu vilu i najidealnije moguće uslove za trening, ali i odmor. 

 

 

Đoković u vili poseduje malu bioskopsku salu, teretanu, mali spa - centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, rekreaciju...

Svojevremeno je čuveni italijanski list "Korijere delo sport" pisao o Novakovoj rezidenciji. 

- Nova 'kuća' srpskog asa je apsolutno komforna: od male bioskopske sale do teretane, od malog spa-centra do, naravno, teniskog terena. Ima devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, nekoliko prostorija za dnevni boravak, a i posebnu sobu za rekreaciju, sa bilijarom i stonim-tenisom. Noletova nova rezidencija se nalazi na pet minuta od centra Marbelje, sa pogledom i na more, i na planine - pisao je italijanski list. 

Marbelja se nalazi u Andaluziji, na krajnjem jugu Španije. Imao oko 140.000 stanovnika i klima je odlična preko cele godine. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading