U JUNAJTEDU OPET ŠOKIRALI Poznata sudbina Ten Haga

21:05 | 05-10-2023

Fudbal 0

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag ima podršku čelnika kluba sa "Old traforda" uprkos lošim rezultatima engleskog premijerligaša na startu sezone, prenosi britanski Gardijan.

Ten Hag ostaje u Junajtedu
EPA-EFE/PETER POWELL


"Crveni đavoli" su zabeležili četiri poraza u Premijer ligi na sedam utakmica i trenutno se nalaze tek na 10. mestu na tabeli sa devet bodova. Mančester junajted je izgubio oba meča u Ligi šampiona od Bajerna (3:4) i Galatasaraja (2:3).

Gardijan tvrdi da čelnici engleskog kluba nisu zabrinuti i poručili su holandskom stručnjaku da ima podršku da nastavi sa projektom koji je počeo u julu prošle godine.

Britanski mediji navode da se očekuje od Mančester junajteda da pobeđuje u narednom periodu pošto Ten Hag ipak nema bezuslovnu podršku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading