AMBASADOR IZRAELA DEMANTOVAO SELEKTORA Srbija je pravi prijatelj

09:38 | 13-11-2023

Fudbal 0

Ambasador Izraela u Srbiji morao je da demantuje selektora te reprezentacije

Alon Hazan
EPA/GEORGI LICOVSKI

Selektor fudbalske reprezentacije Izraela Alon Hazan žestoko je pljunuo po Srbiji kada je rekao da je tzv. država Kosovo prolazila istu situaciju kao oni i da se nada da će njihov narod živeti u boljem svetlu.

KRENULI ZA PRIŠTINU, PA SE SKLANJALI OD BOMBI Kapiten Izraela poslao moćnu poruku

Ambasador Izraela u Srbiji, Jahel Vilan posle nepromišljenih reči selektora Izraela, istakao je da je Srbija pokazala da je pravi prijatelj Izraela.

- Želim snažno da poreknem ono što je izgovorio selektor fudbalske reprezentacije Izraela i da ponovo potvrdim duboko poštovanje Izraela prema Srbiji i srpskom narodu. Srbija se pokazala kao pravi prijatelj i čini to iznova u ovim izazovnim vremenima, posebno u oblasti sporta, kada je Beograd dom za tri naša košarkaška tima! Hvala, Srbijo!, poručio je ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan, piše na zvaničnoj Tviter stranici ambasade Izraela.

Podsetimo, Alon Hazan je izjavio sledeće:

- Veoma smo ponosni što smo ovde. Znam da ste i vi imali u prošlosti sličnu situaciju kao i mi. Nadam se da će u budućnosti vaš i naš narod živeti u boljem i mirnijem svetu. Cenimo ono što su nam vlada i građani pružili, a to je gostoprimstvo. Mi smo za fudbal i brinemo samo o sportu. Želimo da se svi ljudi odavde i iz Izraela, koncentrišu samo na fudbal - kazao je Hazan pred utakmicu.

Izrael je poražen od selekcije tzv. Kosovo rezultatom 1:0.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading