CELA EVROPA JE OVO ČEKALA Ćabi Alonso konačno otkrio gde će raditi naredne sezone

18:21 | 29-03-2024

Fudbal 0

Trener Bajer Leverkuzena doneo definitivnu odluku.

alonso
EPA-EFE/Ronald Wittek

Biće tokom leta ozbiljan domino efekat sa trenerima. Nove kormilare traže Liverpul, Bajern Minhen, Barselona... Mnogi klubovi su poželeli da vide na klupi Ćabija Alonsa, ali od toga nema ništa!

Naime, talentovani španski trener je na današnjoj konferenciji za medije potvrdio da će i naredne sezone raditi u Bajeru.

- Imao sam veoma dobar sastanak sa čelnicima kluba na kojem sam ih obavestio da ću ostati i naredne sezone. Posle puno spekulacija o tome gde ću nastaviti karijeru, tokom reprezentativne pauze sam razmislio i doneo odluku. Ovo je za mene idealno mesto - rekao je Alonso.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dovodio se 42-godišnjak ponajviše u vezu sa Liverpulom i Bajern Minhenom, ali će oba kluba morati da traže alternativna rešenja.

- Ne želim da komentarišem ništa u vezi Liverpula i Bajerna. To su dva kluba sa kojima imam snažnu vezu, ali sam na mestu gde želim da budem. Još uvek mogu da se razvijam na klupi Bajera.

Istakao je Alonso da je jako motivisan da nastavi posao u aktuelnom klubu sa kojim će se takmičiti u Ligi šampiona naredne sezone.

- Nisam još uvek završio posao ovde. Želim da pomognem klubu, igračima takođe da se razviju, upravni odbor je sjajan, zaista je sve ovde fantastično. Još uvek sam mlad trener i mislim da sam doneo najbolju moguću odluku kada je u pitanju budućnost. Uzeo sam slobodno vreme i apsolutno sam siguran da sam napravio pravi izbor - zaključio je Španac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading