BOGDANOVIĆ SE ISPROMAŠIVAO Rajakoviću pobeda u prvom okršaju srpskih trenera u NBA

06:41 | 24-02-2024

Košarka 0

Košarkaši Toronta savladali su Atlantu sa 123:121

Bogdanović solidan
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije imao šutersko veče, pošto je za tri poena šutirao 3/11, ali je meč završio sa 14 poena, pet asistencija i četiri skoka.

Trener Atlante Kvin Snajder isključen je na četiri minuta pre odlaska na odmor zbog žustrog protesta protiv sudija, te je tim u nastavku meča preuzeo Igor Kokoškov, ali bivši selektor Srbije nije uspeo da odvede tim do pobede protiv sunarodnika Darka Rajakovića.

Reptorsi su prikazali dobru igru na gostovanju, provedevši većinu utakmice u vođstvu. Atlanta je bila u plusu jedino početkom dugog poluvremena, ali su ubrzo opet protivniku prepustili dalji tok igre. Reptorsi su uspeli da spreče poslednji nalet domaćina u četvrtoj deonici, ne dozvolivši preokret.

Imanuel Kvikli je za Reptorse bio najefikasniji sa 25 poena. Ol-star Skoti Barns je ostvario dabl-dabl od 20 poena i 10 skokova, uz pet asistencija.

Dežonte Mari je predvodio Hokse sa 24 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Ol-star Tre Jang je podbacio sa 11 poena i sedam asistencija za 35 minuta. Deandre Hanter je stao na 22 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Standings provided by Sofascore

Komentari(0)

Loading