SRBIN MORA DA PLATI VEČERU Rajakovićevi uslovi ispunjeni - Toronto se "osvetio" bivšoj zvezdi

07:09 | 27-02-2024

Košarka 0

Fenomenalno igra ekipa srpskog trenera u proteklih nekoliko duela.

Darko Rajaković
AP/Nathan Denette

U nizu impresivnih rezultata, Toronto Reptorsi, pod vođstvom trenera Darka Rajakovića, zabeležili su svoju treću uzastopnu pobedu, ovog puta protiv Indijane, rezultatom 130:122.

Ova serija pobeda ostvarila je uslov koji je trener Rajaković postavio pre tri meseca, obećavši ekipi zajedničku večeru ukoliko vezuju tri trijumfa.

Iako nije bio najefikasniji na terenu, Skoti Barns je zaslužio epitet heroja ovog trijumfa svojim četvrtim tripl-dablom u sezoni, beležeći 21 poen, 12 skokova i 12 asistencija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ISTORIJA U KALIFORNIJI Klipersi napravili veliku promenu, više ništa neće biti isto

Ova pobeda nije bila moguća bez doprinosa igrača sa klupe, poput Grejdija Dika koji je u poslednjoj četvrtini postigao tri ključne trojke i završio meč sa 18 poena.

Pored sjajne odbrane, timsku košarku Toronto Reptorsi pokazuju i zahvaljujući učinku igrača poput Očaji Agbadžia sa 13 poena i Ar Džej Bereta sa 24 poena. Iako su morali da se nose sa povredom Jakoba Peltla, tim je ostao fokusiran i uspeo da zaustavi Tajrisa Halibartona.

Darko Rajaković će sada sa svojim timom tražiti nastavak pozitivnog niza u narednom meču protiv Dalasa i Luke Dončića.

U drugom uzbudljivom susretu, Niksi su, nakon drame, savladali Detrojt rezultatom 113:111. Džoš Hart je postigao odlučujući koš 2,8 sekundi pre kraja, nakon haotične završnice.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Džejlen Branson sa 35 poena i 12 skokova, dok je mladi Kejd Kaningem na strani Detrojta postigao 32 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading