DIRNUO TAMO GDE NIJE SMEO "Alo" otkriva pozadinu priče: Evo zašto Marko Bojković hoće da "otkine glavu" Brazilcu

11:00 | 16-10-2023

Ostali sportovi 0

Marko Bojković je spreman da pred publikom u Beogradu još jednom pokaže zašto važi za jednog od najvećih MMA talenata na Balkanu. Ovoga puta Srbin će imati i motiv više

Marko Bojković
Printscreen

Uvertira pred meč koji je na programu 4. novembra u okviru promocije FNC je više nego vrela. Bojković će se boriti protiv Brazilca Lukasa Ananijasa, a sve je dobilo i ličnu notu.

Šta se tačno dogodilo za "Alo" otkriva Markov trener Ivan Đorđević Icko.

- Protivnik je dosta dobar... Imali smo ogromne probleme sa nalaženjem rivala, više od 15 protivnika je prihvatalo, otkazivalo ili jadnostavno nisu hteli da se izjasne na ponudu - počinje priču popularni Icko.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nadamo se da je ovo konačno i da će se ovaj pojaviti na meču, a manje-više to je i normalno za nekog ko je u takvom timu i ima skor od 15 pobeda i samo pet poraza.

Bojković ima dodatni motiv pred ovu borbu. Brazilac je imao manji konflikt baš sa Đorđevićem, a sada je otkriveno šta se desilo.

- Ma, ništa se posebno nije desilo. Malo je došlo do verbalne rasprave sa tom ekipom Brazilaca, ali se Marku nije svidelo jer je on povisio ton prema meni, mada ni ja nisam ostao dužan. Sve u svemu ništa tako strašno, ali Marko mu je to zamerio - otkrio je iskusni stručnjak.

Bojkovića čeka veliki meč, a ono što je jasno, motivacija neće biti problem našem borcu.

- Niko ne sme da dira mog drugog oca, osveta će biti strašna - poručio je Bojković i tako dodatno podgrejao već vruću uvertiru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading